Challenge-actie

Persoonlijke groei met Mindful Morning en Groei & Bloei

Challenge-actie

Persoonlijke groei met Mindful Morning + Groei & Bloei

Challenge-actie:

Twee persoonlijke groeiprogramma's voor de prijs van één.
 
Mindful Morning helpt je om je dag bewust en vanuit kalmte te starten en een laagje dieper met jezelf te gaan. Groei & Bloei geeft je extra inzichten en oefeningen om persoonlijk en spiritueel verder te groeien.

Minfdul Morning
 
Wil je eigenlijk niks liever dan vanuit een gevoel van rust, aandacht en verbinding door het leven gaan, maar voel je je gauw opgejaagd en word je dan opgeslokt door de hectiek en waan van de dag? Of merk je dat je graag wat meer in je gevoel wilt komen, omdat je altijd maar in je hoofd zit?
 
Mindful Morning geeft je 30 dagen lang elke ochtend een mindful moment van 3,5 minuut met jezelf, voordat je je dag instapt. Elke ochtend is anders. Je krijgt vele tools, inzichten en inspiraties om je dag mindful te beginnen. De thema's blijken ook heel geschikt om mee te nemen je dag in. Eerdere deelnemers spraken over een diep transformerend programma. Waardevol voor als je beginner bent, maar ook als je al wat meer ervaring hebt!
Je ontvangt elke ochtend om 5.30 uur een email met daarin het mindful moment van de dag in audiovorm. Ook daarna blijf je altijd toegang houden. Je kunt dan opnieuw beginnen of ter verdieping bepaalde thema's opnieuw doorgaan.
 
Je dag bewust en met aandacht voor jezelf beginnen doet zoveel goeds, het zet de toon voor de rest van je dag!
 
Vandaag inschrijven betekent morgenvroeg starten.
 
 
Nieuwsgierig naar hoe deze 30 dagen eruit gaan zien en of dit iets voor jou is?
HIER vind je gratis het eerste mindful moment.

Groei & Bloei
 
Blijft je hoofd maar doormalen en neem je te weinig tijd voor jezelf? Verlang je naar innerlijke rust, een stil hoofd, inzicht in je emoties en verbinding/verdieping met jezelf? Of lijkt het je goed om wat bewuster met jezelf bezig te zijn?
 
In Groei & Bloei ontvang je 30 dagen elke avond in je mailbox een moment van rust en bezinning, een oefening of opdrachtje, een inzicht of iets om over te mijmeren.
 
Groei & Bloei biedt je de mogelijkheid om jezelf en het leven beter te begrijpen, een laagje dieper met jezelf te gaan en een stap te zetten in je ontwikkeling. Persoonlijk en spiritueel groeien in een kwartiertje per dag!
 
Thema's: rust in je hoofd en in je lijf, verbinden met jezelf, onthaasten, ontspannen, leven met aandacht, inzicht in jezelf, je eigen ritme leven, omgaan met emoties, zelfliefde, dankbaarheid, mindfulness en spiritualiteit.
 
Na aanmelding ontvang je 30 dagen lang elke avond een mail met audiobericht van mij. Na deze maand heb je een mooie verzameling oefeningen, opdrachten en inzichten waar je toegang toe blijft houden.
 
 
Nieuwsgierig of het iets voor je is?
Dag 1 van Groei & Bloei is te beluisteren door HIER te klikken.
Dag 26 van Groei & Bloei is te beluisteren door HIER te klikken.

 

Investering:
€ 49,-

 

Tegelijkertijd of na elkaar?
Na inschrijving kun je meteen starten. Vanavond Groei & Bloei dag 1 (mits je je vóór 19.30 uur aanmeldt) en morgenvroeg Mindful Morning dag 1. Je kunt beide programma's tegelijkertijd volgen, maar je kunt ze ook na elkaar volgen. Je ontvangt beide groeiprogramma's meteen in je mailbox. Wanneer je ze na elkaar wilt volgen, hoef je me alleen maar even een mail/app (via de groene knop rechtsonder) te sturen. Dat hoeft niet meteen vandaag, misschien wil je eerst even uitproberen of het fijn is om het combineren. Je houdt altijd toegang en hebt altijd de mogelijkheid om de mailtjes opnieuw te ontvangen, wanneer je maar wilt. Sommige deelnemers beginnen elke maand gewoon weer opnieuw. 🙂

 

100% tevreden!
Mocht je na het volgen van deze groeiprogramma's het gevoel hebben dat dit niet helemaal was wat je ervan gehoopt had, dan krijg je zonder verdere kosten een (live of online) sessie van mij waarin ik persoonlijk met jou ga kijken wat er aan de hand is en wat je dan wél nodig hebt. Ik wil dat iedereen (niemand uitgezonderd!) het de moeite en het geld waard vindt. Zo niet, mail of app me!