druk-op-die-pauzeknop

Pauzeknop
Challenge-actie

Zoek je een manier om bewuster te leven, meer in verbinding te komen met jezelf en persoonlijk en spiritueel te groeien?
 
Mindful Morning helpt je om je dag bewust en vanuit kalmte te starten en een laagje dieper met jezelf te gaan, waardoor je nu nog onbewuste stukken kunt helen.
 
Groei & Bloei geeft je extra inzichten en oefeningen om persoonlijk en spiritueel verder te groeien.

Aanbieding:

Twee krachtige groeiprogramma's voor de prijs van één!
Mindful Morning en Groei & Bloei, nu beide voor €49,-

Wat bieden deze programma's?

Mindful Morning - Ontvang 30 dagen lang elke ochtend een mindful moment van 3,5 minuut om je dag bewust en kalm te starten en jezelf op een dieper laagje te leren kennen. Met vele tools, inzichten en inspiraties om je dag mindful te beginnen. Neem de thema's ook mee je dag in voor extra verdieping.

 

Groei & Bloei - 30 dagen lang elke avond een moment van rust en bezinning. Met oefeningen, inzichten en opdrachten om persoonlijk en spiritueel verder te groeien. Leer jezelf en het leven beter kennen, ga een laagje dieper dan normaal en werk aan de stukken binnenin jezelf die nu nog onbewust zijn. Persoonlijk en spiritueel groeien in een kwartiertje per dag!

 

Beide programma's zijn ontworpen om verdieping aan te brengen in de verbinding met jezelf, of je nu beginner bent of al verder op je spirituele pad.

praktische informatie

Een greep uit de thema's:

Rust in hoofd en lijf - Verbinden met jezelf - Onthaasten - Ontspannen - Leven met aandacht - Inzicht in jezelf - Je eigen ritme leven - Omgaan met emoties - Zelfliefde - Dankbaarheid - Mindfulness - Spiritualiteit

staff-ge1061c012_1920

Jij bepaalt het tempo!

Na inschrijving kun je meteen starten. Vanavond om 19.30 uur ontvang je Groei & Bloei dag 1 en morgenvroeg om 5.30 uur de eerste dag van Mindful Morning. Je kunt de audio's natuurlijk op je eigen moment luisteren, zo vaak als je wil.
 
Combineer beide programma's zoals jij dat wilt: tegelijkertijd voor een intensieve ervaring (30 dagen), of na elkaar voor een geleidelijke verdieping (60 dagen). Jij kiest het tempo.
 

De enthousiastelingen kunnen beide programma's keer op keer opnieuw volgen. Na het programma heb je de mogelijkheid om je kosteloos opnieuw aan te melden.

Hey, ik ben Marjan!

Ik vond het leven heel lang zwaar en moeilijk. Standje overleven. Zonder dat ik het zelf door had. Pas na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik hoe erg ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik was een 'wandelend hoofd'. Ik voelde een enorme drang om terug bij mezelf te komen.
 
Door al het innerlijk werk wat ik heb gedaan, en nog steeds doe, kan ik nu terugvallen op een stevige basis binnen mezelf, en kan ik mezelf bij de hand nemen wanneer het ‘stormt’. In mijn dagelijks leven ervaar ik doorgaans een intens gevoel van vrijheid en diepgang. Donkere momenten zijn er nog steeds, maar er is altijd een plek waar ik terecht kan: mezelf.
 
Je niet goed voelen, op welke manier dan ook, zie ik als een kans om te groeien, om de verbinding met jezelf te verdiepen, en om van daaruit je leven op te bouwen op een manier zoals het leven bedoeld is voor jou.

me-1

100% tevredenheidsgarantie

Mocht je na het volgen van deze groeiprogramma's het gevoel hebben dat dit niet helemaal was wat je ervan gehoopt had, dan krijg je zonder verdere kosten een inzichtsessie van mij waarin ik persoonlijk met jou ga kijken wat er aan de hand is en wat je dan wél nodig hebt. Ik maak deze programma's met heel veel liefde en wil dat iedereen (niemand uitgezonderd!) het de moeite en het geld waard vindt.