Pleasen

Pleasen

Herken jij je hierin?
- Je bent meer met de ander bezig dan met jezelf
- Je hebt de neiging anderen te pleasen
- Je staat voor iedereen klaar
- Grenzen stellen is een uitdaging
- Je zegt 'ja' terwijl je het liefst 'nee' had willen zeggen
- Je voelt je schuldig als je een keer voor jezelf hebt gekozen
- Je vindt het lastig om anderen teleur te stellen

- Je praat tegen jezelf op de volgende manier: 'Ik kan het niet maken om niet te gaan/om dit niet te doen voor de ander/om de ander te laten zitten'', "Waarom doe ik toch steeds zo moeilijk?", 'Wat zullen ze wel niet van me denken!"
- Je piekert veel over of je het wel goed hebt gedaan
- Je wordt snel onzeker of voelt je minderwaardig
- Je past je makkelijk aan
- Je voelt een bepaalde leegte
- Je bent hard voor jezelf
- Je houdt niet van ruzie
- Je vraagt je soms af: wie kijkt er eigenlijk naar mij om?
 

 

Jij bent een lief mens! Omdat je andere mensen zo goed kunt aanvoelen en intuïtief vaak ook weet wat iemand nodig heeft, wil je er graag voor de ander zijn. Mensen kunnen bij jou terecht! Dat is een heel mooie eigenschap. En dat hoeft dus ook niet te veranderen. Maar het geven en nemen mag wel wat meer in balans komen. Want wie zorgt er voor jou? Jijzelf niet! Want je bent met de ander bezig, niet met jezelf. En dat mag anders. Want je hebt jezelf nodig. Anders gaat je lichaam signalen afgeven, bijvoorbeeld door middel van pijn, vage klachten, onrust in je hoofd en lijf, emoties als boosheid en verdriet, een gevoel van leegte en eenzaamheid of je lusteloos voelen. Er voor de ander kunnen zijn, zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Durven zeggen wat je vindt, keuzes maken vanuit kracht en zelfvertrouwen. Rustig, ontspannen en gelukkig zijn, dichtbij jezelf! Hoe klinkt dat?

 

 

In deze themasessie gaan we kijken hoe jij in elkaar zit (ook energetisch) en wat helpend voor jou is om steeds meer het leven te leven zoals jij bedoeld bent.

 

Deze sessie kan in mijn praktijk in Veendam of online via videobellen.

 

 

Investering:
€50,-

 

 

Marjan heeft mij geleerd te voelen wat IK wil en is een enorme steun en toeverlaat geweest, vooral toen ik tegen enorm heftige stukken aanliep in mijn huwelijk. Marjan heeft me hier echt doorheen gesleept en heeft me heel dicht bij mezelf gebracht.
Gezina

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp