Extra informatie

 

Extra informatie

Ik kan alleen mensen helpen waarbij ik voel dat ik kán helpen. Een goede match en een gezonde relatie op basis van gelijkwaardigheid is belangrijk. Wanneer ik denk niet de geschikte persoon te zijn om jou te helpen, geef ik dit aan (indien nodig gaandeweg het traject). Soms adviseer ik een andere behandelaar, arts of therapeut.

 

Ik werk bewust niet met annuleringsvoorwaarden. Ik ga er vanuit dat ieder mens die een behandeling bij mij inboekt graag bij me wil komen en aanwezig zal zijn op het ingeplande moment.  Mocht afzeggen nodig zijn, dan zul je daar voor jezelf een goeie reden voor hebben. Als er naar mijn idee te makkelijk wordt omgesprongen met het afzeggen van een afspraak, bespreek ik dit met je.

 

Parkeren kan bij mij voor de deur. Als er plek is, zet je auto gerust achter mijn auto op de oprit.

 

De behandelruimte is gevestigd op de eerste verdieping van mijn woning aan de Lauwers 12 te Veendam. Houd er rekening mee dat je een trap op moet.

 

Je hoeft niet aan te bellen, de deur is van het slot. Bij binnenkomst kun je in de hal plaatsnemen en wachten tot ik je kom halen.

 

Bij griepachtige verschijnselen is een behandeling niet altijd verstandig. Zeg je afspraak af of overleg even met mij of we de behandeling kunnen aanpassen (bioresonantie kan helpend zijn om ziekteverwekkers sneller kwijt te raken).

 

Bij een (mogelijke) zwangerschap is het belangrijk dat je dit met me bespreekt, soms is het nodig de behandeling aan te passen of te annuleren.

 

Tijdens een behandeling wordt het zelfhelend/zelfgenezend vermogen geactiveerd en genezingsreacties (zoals vermoeidheid, buikpijn of iets heftigere emoties vlak na de behandeling) zijn hierbij heel normaal. Onderdruk het niet, maar geef het de ruimte. Om alle oude energie en losgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren, is het raadzaam om na een behandeling veel water te drinken.

 

De prijs van een behandeling is inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

 

Wijze van betaling: na de behandeling stuur ik een betaalverzoek.

 

Vergoeding vanuit de zorgverzekering is niet meer mogelijk.

 

Wanneer je bij me komt als klant, worden je naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres opgeslagen in het programma wat ik daarvoor gebruik (Salonized). Ik verwerk deze persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van (medische) informatie die je aan mij verstrekt. Persoonlijke gegevens verstrek ik alleen met jouw expliciete toestemming.

 

Mijn praktijk is sinds juni 2007 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01130472.

 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met deze voorwaarden en mijn privacyverklaring