Startsessie

Inzichtsessie

Startsessie

Inzichtsessie

Wanneer je niet eerder bij mij bent geweest voor een behandeling of we elkaar langere tijd niet hebben gesproken, kun je kiezen voor een startsessie. Een startsessie kan live in Veendam of online met videobellen. Zowel live als online heb je twee mogelijkheden:

 

Startsessie 1
Startsessie 1 is een inzichtsessie waarin we samen kijken hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Ik vertel je hoe je energetisch in elkaar zit en wat nodig is om verder te kunnen. Ik geef je praktische handvatten voor thuis, zodat je na deze startsessie weet wat je te doen hebt om weer in balans te komen.
De sessie duurt ongeveer een uur, je betaalt €50,-

 

Startsessie 2: 
In startsessie 2 doen we alles uit startsessie 1 en nog een beetje méér. Er is ruimte om een gezondheidsmeting + vitaminecheck of een andere passende behandeling te kunnen doen. Startsessie 2 kan ook als opstartsessie voor een traject ingezet worden.
Deze sessie duurt ongeveer twee uur, je betaalt €100,-

 

Je kunt een startsessie zelf inplannen in de online agenda via de knop hieronder. Let er bij het inplannen op dat je de goede variant kiest: live (categorie: sessies in Veendam) of online (categorie: vanuit je eigen huis).

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer