Check straling

Laat checken of je straling vasthoudt in je lichaam

Check straling

Laat checken of je straling vasthoudt in je lichaam

Bij veel van de vrouwen die bij mij komen in de praktijk, test ik dat ze straling vasthouden in hun lichaam. Straling van de vele wifi-routers, bluetooth, mobiele telefoons, laptops, slimme meters, smart-tv's, enz.
 
Straling wil je niet in je lichaam hebben. Het verstoort namelijk de celcommunicatie. Daardoor krijgen de cellen de verkeerde signalen binnen en herkennen ze niet meer wat ze moeten doen.
 
Met een eenvoudige harenanalyse kan ik testen of je schadelijke straling vasthoudt in je lichaam.
 
Ik doe het nu gratis voor je.
Mocht ik straling bij je testen, dan kan ik voor € 7,- inclusief verzenden een bioresonantiebuisje voor je maken die je een tijdje bij je draagt in bijvoorbeeld je broekzak en 's nachts onder je kussen. Op die manier wordt de straling in je lichaam geneutraliseerd.
 
 
Wil jij een gratis stralingscheck?
Vul onderstaand formulier in. Dan ontvang per email (misschien in je spambox) hoe je je haren kunt opsturen.
 
 
"Waarom doe je dit gratis?"
Addertjes onder het gras zijn er niet hoor.
Ik doe het gratis, omdat het belangrijk is dat hier aandacht voor is. Anders zijn we straks met z'n allen ziek door al die nieuwe technologieën. Straling is waarschijnlijk niet iets waar je normaal gesproken echt bij stilstaat. Omdat ik er zowat dagelijks mee te maken krijg, weet ik hoe groot dit probleem is. Daarom deze gratis stralingscheck.