Thuistraject

Thuistraject

 

Werk je liever vanuit je eigen huis toe naar een gezonder lijf en een ontspannen, fijn leven? Of woon je te ver weg om makkelijk op neer te kunnen rijden?

 

Je kunt bij mij terecht voor een individeel thuistraject, bestaande uit:
- 1-op-1-webinars, op maat gemaakt voor jou of telefonische sessies
- Een groeimap met huiswerkopdrachten (die je per post ontvangt)
- Ondersteunende bioresonantiechips om je lichaam op te schonen

 

Om dit thuistraject te kunnen volgen, is eerst een eenmalige verhelderingssessie nodig.

1-op-1-webinars (5x):
Afhankelijk van wat nodig is, kunnen we ons in deze sessies bezighouden met:


Het neerzetten van een stevig energieveld

Bij gevoelige mensen gaat er vaak iets mis in het energieveld. Ik zie vaak een veel te groot energieveld, niet geaard, veel te open, 'vervuild' door energie van anderen. Dat kán niet goed gaan! Je energieveld is je basis, je fundament, dus die moet goed zijn! Veel gevoelige mensen weten theoretisch wel al hoe je kunt aarden, maar voelen het niet wanneer ze dergelijke oefeningen doen. Ik leer je wat nodig is om de échte aarding te maken en om je energieveld zó neer te zetten dat die jou ondersteunt in plaats van tegenwerkt. Zodat je dichtbij jezelf bent, in je eigen energie, en van daaruit het contact met de wereld maakt.

 

Bewustwording:
Belangrijk is dat je gaat begrijpen wat er binnenin jou gebeurt, waarom jij bent zoals je bent en doet zoals je doet. Daarvoor gaan we jouw leven onder de loep nemen en kijken we hoe jij dingen ervaart, hoe je met dingen omgaat, waar je authentiek bent, waar je anders reageert dan je zou willen en waarom. We gaan kijken waar dingen goed gaan en waar iets anders mag ontstaan. We gaan onderzoeken wat je emoties je te vertellen hebben. Emoties zijn er niet om je te pesten, ze zijn er om je iets duidelijk te maken. Ze zijn er vóór je, en zodra je snapt hoe dat werkt, zul je er heel anders tegenaan kijken! Ik heb je heel veel te vertellen over emoties en ik geef je huiswerk mee. Belangrijk is om al die onbewuste processen binnenin jou bewust te maken.

 

Authentiek worden:
Ken je die Russische poppetjes, matroesjka’s? Het kleinste poppetje ben jij, nog helemaal puur, in je meest zuivere vorm. In de loop van je leven bouw je 'poppetjes' om jezelf heen, door de dingen die je meemaakt. We worden gevormd door het leven. Er gebeurt zóveel in ons leven. We komen vanaf de dag dat we geboren worden dagelijks in contact met anderen en doen allerlei indrukken op. Door de dingen die we meemaken, gaan we van alles denken, voelen en doen, over onszelf en over de wereld om ons heen. En vanuit die energie leef jij je leven. In sommige situaties ben je je (vaak onbewust) anders gaan voordoen dan je bent, uit angst voor afwijzing of omdat je anders 'buiten de groep' viel. Zonder dat we ons er echt bewust van waren, stapten we in bepaalde rollen. En voor je het weet, worden dat patronen en conditioneringen. Zo bouw je steeds meer laagjes om je heen. Allemaal laagjes die je jezelf eigen hebt gemaakt, maar niet van jou zijn. Ze waren er toen om je te helpen, om je te beschermen. Maar nu ben je volwassen, je hebt ze niet meer nodig. Sterker nog: je hebt last van ze. Want je wilt jezelf zijn: zien wie je bent, zijn wie je bent en doen wie je bent! Tijd dus om die laagjes weer af te pellen, laag voor laag.

Bioresonantiechip:
Dat is een soort 'muntje' waar ik een bioresonantiebehandeling op kan kopiëren. Dit muntje plak je op je huid, vaak op de borst of buik en laat je ongeveer twee weken zitten. Je ontvangt de bioresonantiebehandeling dan dus niet bij mij in de stoel, maar de frequenties komen via de chip in je lijf. Om te kunnen bepalen welke frequenties helpend voor je zijn, is het nodig om eerst een verhelderingssessie in te plannen (als je dat nog niet hebt gedaan).

 

De chip helpt je bij het in balans komen. Wanneer duidelijk is welke disbalansen er in jouw lichaam zitten, ga ik met de bioresonantie-apparatuur en jouw hoofdharen uitzoeken wat de oorzaak van die blokkades is. Enkele voorbeelden van oorzaken: hormonale disbalans, emotionele disbalans, elektromagnetische straling, de aanwezigheid van bepaalde bacteriën, virussen, schimmels of parasieten, een zware-metalen-belasting, het niet goed kunnen afvoeren van afvalstoffen, voedselintoleranties, vitaminetekorten, littekenverstoring, vaccinatie- of medicijnresten, etc. Zodra duidelijk is wat er aan de hand is, kan ik een passende behandeling op de chip kopiëren en naar je toesturen. Nadat je de chip twee weken hebt gedragen, stuur je 'm naar mij terug, samen met drie verse hoofdharen. Ik doe dan opnieuw een haarmeting, kijk wat het effect is geweest van de chip en zet eventueel een nieuwe behandeling voor je op de chip.

chip

Tarief:
Dit is afhankelijk van het aantal webinars/telefonische sessies en het aantal chips.
Een voorbeeld van een traject:
Vijf 1-op-1-webinars op maat, een bijbehorende groeimap met opdrachten voor thuis en vijf bioresonantiechips: € 590,-

Overweeg je een thuistraject?
Vul het formulier hieronder in, dan mail of bel ik je om te kijken of ik de geschikte persoon ben om je te helpen.