Verhelderingssessie - op afstand

Verhelderingssessie - op afstand

Een verhelderingssessie is bedoeld om inzicht te krijgen in jezelf. Ik bied twee soorten verhelderingssessies aan, live en op afstand. Op deze pagina geef ik je informatie over de verhelderingssessie op afstand. Het gaat hierbij om een bioresonantie-basisgezondheidsmeting aan de hand van een aantal hoofdharen. Per email geef ik je de uitslag van deze harenanalyse en bespreken we jouw persoonlijke situatie en de moeilijkheden waar je tegenaan loopt.
Voor de uitgebreidere verhelderingssessie bij mij in de praktijk, kun je hier klikken.

 

HOE WERKT DE VERHELDERINGSSESSIE OP AFSTAND?
Jij verzamelt minimaal drie verse hoofdharen van jezelf.
Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Vaak komen er dan meteen haren mee. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt.
Leg de haren in een wc-papiertje/keukenrol (klein stukje, want hoe groter het is, hoe meer moeite ik heb om de haren te vinden) en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. De haren niet rechtstreeks in de aluminiumfolie doen. Doe er een papiertje bij in met je naam en sluit ook eventuele supplementen bij (+ de naam daarvan).
Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook.


Ik doe binnen een week de haaranalyse.

Tijdens deze analyse doe ik een meting met het bioresonantieapparaat. Ik test al je organen en energiebanen op blokkades en ik test of je tekorten hebt in de basisvitamines/mineralen.
Wanneer je supplementen bijslikt en wilt weten of die wel echt nodig zijn, sluit dan van elk supplement één exemplaar bij.


Ik mail jou:

Als ik de haaranalyse heb gedaan, mail ik je de uitslag. Ik geef je de uitslag van de harenanalyse, ik ga in op jouw persoonlijke situatie en je kunt me een mail terugsturen met eventuele vragen die je hebt.


TARIEF:

€50,- (betaling per Ideal bij aanmelding)

 

AANMELDEN:

1. Druk op de paarse aanmeldknop hieronder.
Hier kun je de verhelderingssessie in je winkelmand doen. Je betaalt de sessie meteen via Ideal. Geef in het notitievak aan of je een telefonische afspraak wilt of de uitslag per email wilt ontvangen.


2. Vul de vragenlijst in:

KLIK HIER VOOR DE VRAGENLIJST!


3. Stuur je haren naar me op of doe ze door mijn brievenbus
Zodra ik de harenanalyse heb gedaan, krijg je een email van me met de uitslag of om een telefonische sessie in te plannen (afhankelijk van wat je hebt gekozen).