Vitaminecheck

Vitaminecheck

Een goed voedingspatroon betekent helaas niet automatisch dat we daarmee ook alle vitamines en mineralen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgen. Veel mensen in Nederland zijn ondervoed zonder dat ze dat door hebben. Met een harenanalyse kan ik exact testen wat jouw lichaam mist en nodig heeft.
Er zijn twee mogelijkheden, een volledige check of een korte check.

 

Volledige check (€25):
Complete check van alle basisvitaminen, mineralen en vetzuren. Wanneer ik tekorten tegenkom, test ik of een supplement nodig is en ook welk merk en welke dosering goed voor je is. Dit supplement kun je dan zelf via de drogist aanschaffen.
Als je al supplementen bijslikt, dan mag je die meesturen (allemaal los van elkaar in een apart zakje voorzien van naam - de supplementen moeten elkaar niet aanraken), dan check ik of die goed voor je zijn en in welke dosering


Korte check €5):

De korte check is handig wanneer je wilt weten of je nog moet doorgaan met het slikken van een bepaald supplement, als je de dosering wilt weten of als je wilt weten of een bepaald supplement of ander natuurlijk middel goed voor je is. Stuur een exemplaar mee als het om een specifiek product gaat. Deze korte check is voor één vraag/verzoek.

 

Hoe werkt het?
Wanneer je kiest voor een vitaminecheck heb ik drie hoofdharen van je nodig. Deze kun je naar me opsturen of bij me door de brievenbus doen. Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen, daar zit alle informatie in. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Vaak komen er dan meteen haren mee en dan trek je de wortel mee. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt. Draai een plakbandje om de drie haren heen en stop het in een plastic zakje en/of envelop, eventueel samen met een supplement/supplementen. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam. Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt, dan kun je het bij mij door de brievenbus gooien.
Nadat ik de haren van je heb ontvangen, doe ik m'n best om binnen een week de vitaminecheck te doen. Je ontvangt de uitslag per email.

 

Korte check of volledige check aanvragen:
Via één van de knoppen hieronder kun je je aanmelden en direct betalen via Ideal. Lukt betalen via Ideal niet of wil je dat liever niet, dan kan ik je een betaalverzoek sturen of mijn bankrekeningnummer geven (druk dan even op de groene whatsappknop hier op de site of mail me).