Werkwijze

Werkwijze

 

Wanneer je overweegt mijn hulp in te schakelen, starten we met een gratis telefonisch gesprek (15-20 minuten) of een startsessie (60 minuten - live of online/telefonisch)
 
In een gratis gesprek bespreken we telefonisch wat er speelt bij jou en kunnen we samen bepalen of ik de juiste persoon ben om je te helpen.
 
Heb je behoefte aan een uitgebreider gesprek of kom je liever langs, dan is een startsessie een betere optie voor je. We bespreken dan niet alleen hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt, ik vertel je ook hoe je energetisch in elkaar zit en geef je praktische handvatten voor thuis.
 
Na het gratis gesprek of de startsessie kun je besluiten om wel of niet in te stappen in een traject. Een traject is zowel bij mij in Veendam als online te volgen.

Persoonlijk groeitraject:
Ben je helemaal klaar met de moeilijkheden waar je tegenaan loopt? In een persoonlijk groeitraject werken we er samen aan om jou weer op de rails te krijgen. Dit traject is er in twee varianten: live bij mij in Veendam of online. Dit is waar we aan werken in een persoonlijk groeitraject:
 
💛 Loslaten wat je achter je wilt laten en ruimte maken voor iets nieuws

💛 De balans terugbrengen in jouw denken en voelen

💛 Jou stevig in je eigen energie neerzetten

💛 De emotionele pijn die je bij je draagt helen en loslaten

💛 Jouw brein herprogrammeren

💛 Meeliften op de energie van de natuurwetten

💛 Toebewegen naar jouw wensen en verlangens

💛 Leven vanuit de juiste frequentie

Bioresonantie opschoontraject:
Een grote schoonmaak voor je lichaam. Dit traject start met een uitgebreide gezondheidsmeting om inzicht te krijgen in o.a. de toestand van je organen en energiebanen, of je afvalstoffen goed worden afgevoerd, of er veel stress in je lijf zit, of er hormonale verstoringen zijn, of je tekorten hebt in vitamines en mineralen, etc. Aan de hand van de verzamelde gegevens schonen we jouw lichaam in drie sessies op. Zodat organen die het zwaar hadden hun werk weer gewoon kunnen doen, de energie weer soepel door je lichaam kan stromen en stress en toxines tot in de diepte worden afgevoerd.
Dit opschoontraject kan ook onderdeel zijn van het persoonlijke groeitraject. Dit traject is zowel live bij mij in Veendam als thuis te volgen.

Massage van hoofd, gezicht, nek en schouders:
Naast het persoonlijke groeitraject en het bioresonantie opschoontraject kun je een afspraak inplannen voor een massage van jouw hoofd, gezicht, nek en schouders. Dit is de enige behandeling die je zonder gratis telefonisch gesprek of startsessie als losse behandeling kunt inplannen, alle andere behandelingen zijn binnen een traject te volgen. Tijdens deze massage haal ik de spanning uit je spieren, zet eventuele verschoven wervels recht en breng de vastgezette energie in beweging. Zonder vast plan laat ik me leiden door wat ik zie en voel. Een bijzondere combinatie van ontspanningsmassage, triggerpointmassage, sportmassage en energetische massage.
 
 
Mededeling mei 2024:
Deze massage is momenteel alleen in te plannen binnen een persoonlijk groeitraject.

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp